loading...
T.T.T GAMES
م.م ن (haviku sawish) بازدید : 95 شنبه 18 آبان 1392 نظرات (0)
ازی اکشن Battlefield 4 برای کامپیوتر : از روزی که شاهد رونمایی Battlefield 4  بوده‌ام نه تنها بر خلاف نسخه‌های قبلی از بازی دل زده شدم بلکه روز به روز به آن ایمان پیدا کردم.شوتری که چندین سال است انتظارش را می‌کشیم "در ظاهر” به خوبی در حال آنالیز شدن توسط تیم شوتر ساز الکترونیک آرتز یعنی DICE است.ما شوتر می‌خواهیم که استاندارد باشد.یک استاندارد با نام CoD داریم که هر شرکت ورشکسته‌ای هم شوترهای بی در و پیکر الگو گرفته از این فرنچایز را می‌سازد ولی در اصل استاندارد اصلی چیز دیگریست که لفظ آن به اشتباه در دهان سازندگان افتاده است.شوتری که ما از سازندگان می‌خواهیم باید علاوه بر بخش تک‌نفره، در بخش چندنفره نیز حرف اول را بزند.باید داستان قوی داشته باشد، کنترل شخصیت اصلی در بازی چه در PC و چه در کنسول عالی باشد، گرافیک در سطح قابل قبولی کار شده باشد یعنی نه انتظار بافت‌های عظیمی مثل Crysis 3 را داریم نه بافت‌هایی در حد بازی‌ها مستقل و دانلودی.میدان نبرد ۴ در ظاهر همه‌ی این استانداردها را رعایت کرده است ولی چیزی که از گذشته‌ی EA برداشت می‌شود نشان داده است که این شرکت همواره در خراب کردن خاطرات بازی‌کن‌ها با عناوین قدیمی یک فرنچایز تبحر خاصی دارد ولی برای قضاوت کمی زود است، بند پوتینت را سفت کن…

 

 دانلود بازی کامپیوتری Battlefield-4

 

داستان بازی دنباله‌روی همان فرمول همیشگی شوترهای امروزیست! ایالات متحده در یک سو و جمهوری فدرال روسیه نیز در سویی دیگر در حالی که اتفاقاتی که در شانگهای برای تیم "سنگ قبر” (Tombstone) رخ می‌دهد کاتالیزور اصلی داستان در BF4 است.این گروه متشکل از چندین میهن پرست امریکایی است که رهبرشان شخصی به نام Daniel Recker است.همان کسی که باکس آرت بازی به عکسش مزین شده است و در تریلرها صدای او را می‌شنویم.بازی‌کن نقش "رکر” را برعهده می‌گیرد که وظیفه دارد همراه با تیم سه نفره‌اش اعضای ارشد و پرنفوذ آمریکایی و برخی ژنرال‌های ارشد را که توسط سرباز های چینی به گروگان گرفته شده اند و در شهر شانگهای نگهداری می شوند را پیدا کرده و آن ها را از این شهر پرجمعیت فراری دهند که در حین این عملیات ماجراهای داستان پیچیده‌تر می‌شوند.مسائل شخصی و زندگی خصوصی تیم "سنگ قبر” به عنوان مهم‌ترین رکن بازی ایفای نقش می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ تنها چیزی که برای "رکر” در این هرج و مرج جهانی مهم است حفظ جان خودش، هم وطنش و هم تیمی‌هایش است.شش سال پس از اتفاقاتی که در Battlefield 3 رخ داد، هان در آستانه ی هرج و مرج قرار گرفته،چین به یکی از سه قطب اصلی ابرقدرت‌های جهان  تبدیل شده و شانگهای به عنوان هدف اصلی ایالات متحده و روسیه، بر روی آتش جنگ جهانی بنزین می‌ریزد.درحالی که "رکر” در یک عملیات برای جاسوسی از یک ژنرال روسی در باکو در حال اکتشاف است، تیم "سنگ قبر” توسط روس‌ها شناسایی می‌شود و بازی‌کن باید از مواضع روسیه راه خود را برای فرار از این دردسر پیدا کنید.پس از اینکه تیم به USS Valkyrie باز‌می‌گردد  اطلاعاتی  از Wasp Class Carrier به دست می‌آید مبنی بر این که بازهم باید همان سوء ظن های قبلی را تائید کنید.فرمانده ی نیروی دریایی چین Chang در این نقشه است که  یک کودتا در چین ایجاد کند و این امر هم با حمایت روسیه قابل انجام است.در Battlefield 4 شما کنترل شخصیت زن را هم به عهده خواهید گرفت و شاید این موضوع برای شما جالب باشد که قابلیت اشتراک گذاشتن فیلم ها هم به بازی اضافه شده است . این یعنی این که بازی‌کن قادر خواهد بود تا ویدئوهای ضبط شده از مراحل بازی را مستقیما در وبلاگ Battlelog مشاهده کند.

جدیدترین قطب معناطیسی الکترونیک آرتز
سری Battlefield در بخش گیم‌پلی یک کپی برداری ناقص‌الخلقه از CoD داشته است و همیشه به همین دلیل تمامی هواداران از دست DICE شاکی بوده‌اند.به درستی یا ناردستی این جمله کاری نداریم ولی نمایش‌های اخیر BF4 حاکی از این بود که امسال هواداران جناح مقابل باید کنار بایستند.استفاده از وسایل نظامی هوایی، زمینی و دریایی در دو بخش چندنفره و تک نفره باعث شده است که بازی بتواند واقعا حرفی در مقابل شوترهای نسل هفت و حتی نسل بعدی داشته باشد، همه چیز نسل بعدی است… استفاده از فناوری پرفورمنس کپچر برای نرم تر شدن حرکات بازی‌کن در بازی، لیز خوردن‌ها، دراز کشیدن‌ها و حرکات شخصیت اصلی در آب را به بهترین نحو رقم زده اند..نبرد های خاکی-آبی در بازی نقش بزرگی را ایفا  خواهند کرد که یکی از مصداق های بزرگ آن قایق های RCB-90 و جت‌های جنگی هستند.کنترل هوا و دریا در بازی نقش اساسی در پیروزی‌ها خواهد داشت.هم‌چنین DICE اعلام کرده است که بازی‌کنان می‌توانند در هنگام شنا کردن از اسلحه‌های سرد و گرم خود برای پیشروی مخفی‌کاری یا کاملا اکشن استفاده کنند که مکانیزم واقعا کاربردی‌ای است.نقش حملات آبی نیز این بار به لطف اضافه شدن قایق ها به این عنوان شوتر اول شخص بسیار بزرگ تر و پر رنگ تر از قبل شده است و شما می توانید قایق هایی مثل US’s RCB-90 و جت اسکی را در بازی هدایت کنید و قابلیت شیرجه زدن در زیر آب را هم دارا خواهید بود و همچنین می توانید برای فرار از دست دشمنان با حداکثر سرعت شنا کنید.

سیستم‌هایی در انتظار ذوب شدن…
بحث Battlefield باشد و حرفی از گرافیک و جلوه‌های ویژه‌ی بازی زده نشود باید در آن جایی که بحث می‌کنند را گِل گرقت! فراست بایت انجینی است که الکترونیک آرتز از آن برای ساخت خیلی از بازی‌ها استفاده کرد که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به AoT: The Devil’s Cartel و MoH: Warfighter اشاره کرد.در چند سال اخیر هر عنوانی که با فراست بایت ساخته شده یک هدف داشته و آن ساختن عنوانی با گرافیکی در سطح عالی است ولی معمولا همین هدف تبدیل به سنگ قبر آن بازی و سری می‌شود.جدیدترین نسخه از AoT گرافیک خوبی داشت ولی باگ‌هایی داشت که در یک بازی دانلودی هم شاهدش نبودیم.بر همین اساس عناوین Need For Speed: The Run و Medal of Honor نیز به همین سرنوشت دچار شدند.جدیدترین نسخه از فراست بایت یعنی FB3 یک موتور کاملا نسل بعدی است که اولین ردپایش را با انتشار BF4 به جا خواهد گذاشت.نسخه‌ی جدید NFS، نسخه‌ی جدید Dragon Age, Mirror’s Edge و هم‌چنین عنوان PvZ: Garden Warfare در حال ساخته شدن با این موتور پایه هستند.هم‌چنین به گفته‌ی BioWare عنوان بعدی Mass Effect اگر در دست ساخت باشد قطعا با همین موتور پردازش خواهد شد.یک نسل در گروی یک موتور… کم نیست! و قطعا هیچ شرکتی این ریسک را نخواهد کرد که اولین عنوان ساخته شده با یک موتور را به عنوان یک افتضاح به همگان بشناساند.

 

تصاویری از محیط بازی کامپیوتری Battlefield 4 :

 Battlefield Battlefield-1

Battlefield-3 Battlefield-2

 

حداقل سیستم مورد نیاز:

OS: Windows Vista SP2 32-Bit (with KB971512 System Update)
Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Memory: 4GB
Graphics Card: AMD Radeon HD 3870, NVIDIA Geforce 8800 GT
Graphics Memory: 512 MB
Hard Drive: 30 GB

 

سیستم پیشنهادی:

OS: Windows 8 64-Bit
Processor: AMD Six-Core CPU, Intel quad-core CPU
Memory: 8GB
Graphics Card: AMD Radeon HD 7870, NVIDIA Geforce GTX 660
Graphics Memory: 3 GB
Hard Drive: 30 GB

 

راي دانلود نسوز كننده (trainer) و كد تقلب (cheat) و پيش نمايش (trailer) به ادامه مطلب برويد (براي اينكه ادامه مطلب رو ببينيد بايد عضو شويد) ::::::
م.م ن (haviku sawish) بازدید : 102 شنبه 18 آبان 1392 نظرات (0)

Call of Duty: Ghosts - wallpaper 3

ساعتی پیش سایت پر طرفدار و محبوب

www.megagames.com

خبری شگرف را منتشر کرد بازی محبوب ندای وظیفه : ارواح در 24 ساعت از زمان فروشش 1 میلیون دلار فروش داشته و در کمتر از 15 ساعت بیشترین بازی خورای جهان سیو بازی های خود را برای شرکت اکتیوژن و سایت خود همین بازی ارسال کرده اند

بدیعی ست که این بازی یکی از پر فروش ترین بازی های سال خواهد شد و کاملا معلوم است که نسبت به بازی های دیگر در سبک شوتر امتیاز بهتری را برای بهترین شدن بازیهای 2013 خواهد داشت

م.م ن (haviku sawish) بازدید : 160 یکشنبه 14 مهر 1392 نظرات (0)

بازی ان بی ای 2014 که بازیکنان زیادی را در انتظار خود قرار داده است بالاخره برای کامپیوتر توسط کمپانی 2 کی منتشر شد. بازی ان بی ای معمولا داستانی را دنبال نمیکند بلکه کسی که باید داستانی را برای بازی درست کند گیمر است. شباهت های فراوان حرکات دست، نوع خوشحالی، نوع مربیگری و……. باعث به وجود امدن یه شاهکار میشود. در این نسخه به حالتی روی گرافیک کار شده است که بازی کن دیوانه وار به ادامه ی بازی میپردازد. بسیار زیبا روی صورت کارکترهای بازی کار شده است برای مثال یک شخصیت واقعی را نام میبرم. جیمز بر روی دست های خود خالکوبی هایی دارد که در بازی نیز همان خالکوبی هارا می بینیم که نشان از گرافیک عالی بازی است. تیم سازندهی بازی، بارها با افتخار از سیستم فشرده سازی جدید خود تعریف کرده است، سیستمی که به آنها اجازه میدهد ۳۰۰۰ انیمیشن جدید، به انیمیشنهای قبلی اضافه کنند. نتیجهی کار آنها کاملا قابل تشخیص میباشد. حرکت بازیکنان در زمین بسیار روانتر از قبل شده است و آنها با چابکی و آزادی خاصی در اطراف گردش میکنند، از نظر ظاهری نیز حرکات بسیار متنوعتر و طبیعیتر از نسخه قبلی می باشد

تصاویری از محیط بازی NBA 2k14

دانلود بازی NBA 2k14 برای PC دانلود بازی NBA 2k14 برای PC دانلود بازی NBA 2k14 برای PC دانلود بازی NBA 2k14 برای PC دانلود بازی NBA 2k14 برای PC دانلود بازی NBA 2k14 برای PC دانلود بازی NBA 2k14 برای PC

سیستم مورد نیاز برای نصب

حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی

 

 CPU: Pentium 4 2.4 Ghz Single Core processor or equivalent (2.8 Ghz for Vista/Win 7/Win 8)
RAM: 512 MB or more (1 GB for Vista/Win 7/Win 8) Disc Drive: 8x or faster DVD drive Hard Drive: 8 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (see below)
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard or dual-analog gamepad
Video card with 128 MB or more memory and one of the following chipsets is required: Radeon HD 2400 or greater; NVIDIA 6800 GT or greater; DirectX 9.0c compatible card with Shader Model 3.0 support.

 

 

 

سیستم پیشنهادی برای اجرای بازی

 

CPU: Intel Core 2 Duo processor or equivalent
RAM: 2 GB Disc Drive: 8x or faster DVD drive Hard Drive: 9 GB or more free space
Video: Shader Model 3.0 support with 512MB Ram (Nvidia(R) GeForce(R) 8800 GT or better)
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card Input: Dual-analog gamepad


منبع

به ادامه مطلب برويد  (Crack) و کرک (trailer) برای دانلود پیش نمایش


م.م ن (haviku sawish) بازدید : 126 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

Grand Theft Auto V - wallpaper 5

کدهای نسخه  ps3 و xbox 360

کدها را در هر زمان که بخواهید می توانید بزنید.

هشدار : اگر از کدهای تقلب استفاده کنید، باید با گرفتن اچیومنت در xbox 360 و تروفی در ps3 خداحافظی کنید. البته اگر می خواهید اچیومنت یا تروفی بگیرید، کافی است که کدها را غیرفعال کنید.

برخلاف GTA IV که کدها را در موبایلتان با شماره وارد می کردید و این کدها ذخیره می شد در GTA V هیچ راهی برای ذخیره کردن کدها وجود ندارد و برای استفاده دوباره از این کدها،  باید به مانند GTA: San Andreas این کدها را دوباره وارد کنید.

این کدها را هم باید در منطقه درستی وارد کنید. ( به عنوان مثال در یک مکان بسته نمی توان کد داشتن هلکوپتر را وارد کرد.)

در صورت درست وارد کردن کدها، پیغامی با نام “the cheats wheel” به شما نشان داده خواهد شد.( کدها را از سمت چپ به راست وارد کنید.)

 

فعلا می توانید کدهای تقلب GTA V را که در ادامه مطلب آمده است، در بازی وارد کنید.

 

 

 

منبع : http://www.asef-gta.blogsky.com

م.م ن (haviku sawish) بازدید : 460 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

بازی های ویدئویی زیادی در ژانر ترسناک و دلهره آور منتشر شده که با ادعاهای متفاوتی سعی در القای ترس در بازیباز دارند. بعضی بازی ها با ایجاد صحنه های چندش آور، بعضی دیگر با دلهره های روان شناختی و سایر بازی ها با تلفیقی از دو موارد قبلی می خواهند که بازیباز را بترسانند. حال نگاهی به بازی Outlast می اندازیم و دلایلی که بازیباز باید بترسد یا خیر را بررسی می کنیم.

 

Outlast cover میخواهم بترسم! | نقد و بررسی بازی Outlast

نام : Outlast  (بقا)

سازنده : Red barrels

ناشر : Red barrels

پلتفرم ها : Microsoft Windows، ( در آینده نزدیک برای PS4 نیز منتشر خواهد شد)

سبک : Survival horror

روایت یک داستان ترسناک یا ترس از روایت یک داستان؟

به راستی هدف از یک داستان چیست؟ هدف اصلی لذت بردن مخاطب است. حال می خواهد این داستان در سبک جنایی نوشته شود یا ترسناک. داستان بازی ” بقا” ( Outlast به معنای زنده ماندن و بقا است.) در وهله اول به ظاهر ترسناک است. داستان درباره یک ژورنالیست است که میخواهد سر از اسرار یک تیمارستان تحت عنوان Mount Massive در بیاورد. این تیمارستان مدت های مدیدی بسته شده بود ولی اخیرا توسط شرکت تحقیقاتی Murkoff برای انجام تحقیقاتی نامعلوم دوباره باز شد.

Miles Upshur، کاراکتر بازی که روزنامه نگار بوده قصد دارد که هدف این تحقیقات سری را کشف کند. متاسفانه هیچ شخصیت پردازی برای وی در نظر گرفته نشده است. در بازی های ترسناک معمولا کاراکترهای فرعی زیادی در بازی وجود ندارند که بازیباز را برای پیشروی در طول بازی همراهی کنند پس داستان یک بازی ترسناک قبل از روایت داستان مستلزم یک کاراکتر اصلی ساخته و پرداخته شده است. مایلز با علاقه وارد تیمارستان می شود ولی پس از ۲۰ دقیقه ابتدایی فقط می خواهد از تیمارستان فرار کند ولی پس از مدتی با رخ دادن حوادث عجیبی علاقه مند به کشف حقایق بیشتری می شود. مایلز توسط دوربین هندیکم خود بازی را روایت می کند و قرارست شما همگام با مایلز بترسید ولی اجازه دهید بگویم که روایت داستان به این شکل ایده بسیار خوبی بود ولی وقتی داستان از درون مایه ترسناکی برخوردار نیست شما نمی توانید بترسید! بازی Slender man را بیاد دارید؟ ترسناک بود مگر نه؟ چرا ترسیدید؟ دلیل مشخص است. شما افسانه مرد قلمی را می دانید و با این پیش آگاهی با هر قدمی که در محیط بازی بر می دارید منتظر واقعه ترسناکی هستید! باور کنید این پیش آگاهی در داستان های ترسناک بسیار مهم است. بگذارید مثالی در حوزه فیلم های سینمایی بزنیم:

فیلم The ring محصول سال ۲۰۰۲ را به یاد آورید. داستانی با ایده های جدید معرفی شد و به خوبی نویسنده با یک پیش مقدمه خوب توانست مخاطبین را تا پایان داستان همراه سازد. متاسفانه بازی Outlast این پیش مقدمه خوب را ندارد و اجازه داده که بازیباز این پیش آگاهی را از تیمارستان Mount massive نداشته باشد و بازیباز خودش برای فهمیدن بازی تلاش کند که به دلایل متعددی از توان و حوصله بازیباز خارج است. علاوه بر این مسئله در نیمه پایانی بازی، مذهب هم به نوعی وارد داستان می شود که به شخصه حوادث پایانی فیلم Rec محصول سال ۲۰۰۷ در ذهن بنده تداعی شد. ظاهرا نویسنده داستان بازی Outlast به هدف یک فیلم نامه دست به قلم شده است تا یک بازی نامه در سبک ترسناک! جهت درک این مسئله به داستان بازی Amnesia رجوع کنید.

OLGame 2013 09 06 10 40 42 99 میخواهم بترسم! | نقد و بررسی بازی Outlast

نمای جلوی تیمارستان متروکه…..

فضای مضحک یا موهوم؟ مسئله اینست!

اصولا آنریل انجین ۳ در بازی های کنونی تبدیل به یک انجین عامه پسند شده است که برای هر سبکی از بازی استفاده از آنریل انجین شایع است ولی گرافیک چشم نواز فقط در استفاده از این ابزار نیست بلکه در درست استفاده کردن از آنست. از آنریل می توانید یک بازی پرجزئیات همانند Gears of war ببینید. می توانید یک محیط بسته و ساده مانند Outlast ببینید. سازندگان برای پوشش کم کاری در ساخت این بازی از حربه دوربین هندیکم استفاده کردند. استفاده از دوربین برای ثبت وقایع اجباری نیست ولی در بعضی از محیط های بازی که منبع نوری وجود ندارد بازیباز مجبور می شود که از دوربین هندیکم با دید در شب استفاده کند و با این حربه سازنده ها نیازی به وسواس برای طراحی محیط ندارند. هنوز با خود درگیر هستم که این نقطه مثبت است یا خیر! فضاسازی مضحک است یا خیر! به راستی تاریکی به الذات ترسناک است و علنا نیازی به جلوه های ویژه برای ترساندن نیست. سازنده ها با زیرکی تمام از المان تاریکی استفاده کردند تا محیطی ساده ایجاد کنند. ولی گویا در سایه زنی این بازی غافل ماندند که به خوبی کار کنند! همچنین با محیط تقریبا بسته تیمارستان انتظار می رود که ۶۰ فریم ثابت بر روی PC بدهد ولی به شدت فریم ریت نوسان دارد. همچنین گرافیک فنی نیز مشکلات متعددی دارد. از مهمترین مشکلات می توان به حمایت نکردن بازی از ویندوزهای ۳۲ بیتی اشاره کرد. همچنین کرش های بسیار متعدد که کاسه صبر بازیباز را لبریز می کند. سازنده ها در بخش گرافیک بسیار کم کاری کردند و بازیباز با پیشروی در داستان به شدت این مشکلات را لمس می کند.

OLGame 2013 09 06 10 55 29 43 میخواهم بترسم! | نقد و بررسی بازی Outlast

یه راهرو به سمت درب خروجی، پتانسیل بسیار خوبی برای ترساندن هست ولی باور کنید اتفاق خاصی تو این راهرو نمیفته!

تک روزنه ای از ترس:

اکثر بازیسازهای که علاقه مند به ساخت بازی در سبک ترسناک هستند آگاهی کامل دارند که برای ترساندن یک فرد، عامل صدا و موسیقی تاثیر به مراتب بیشتری نسبت به جلوه های بصری دارد. بازیسازهای Outlast گویا از این المان موسیقی و صدا استفاده بیشتری کردند تا اینکه یک گرافیک موهوم و وحشتناک برای تیمارستان در نظر بگیرند. بگذارید مثالی بزنم:

فرض کنید در یک راهرو مشغول راه رفتن با دوربین خود هستید. ناگهان صدای شخصی را می شنوید. چراغ های راهرو روشن هست ولی ذهن شما واکنش نشان داده و احساس ترس می کنید! دقیقا همین اتفاق برای مایلز رخ می دهد و وی نفس نفس می زند و احساس ترس را با وی تجربه می کنید. از نظر منتقد، برگه برنده بازی Outlast در ترساندن بازیباز در افکت های صوتی است که در بازی استفاده شد. شما در بازی خواهید ترسید ولی بیشتر موارد به علت صداهای مرموزی که می شنوید تا اینکه از یک چهره کریه المنظر احساس وحشت کنید. این نوع ترس، ترس از ناشناخته ها نامیده می شود و جنبه روانی دارد.

OLGame 2013 09 06 11 02 17 88 میخواهم بترسم! | نقد و بررسی بازی Outlast

در این صحنه اتفاق خاصی نمیفته ولی عبور از این روانی اندازه مبارزه کریتوس با یک تایتان هیجان انگیزه! مایلز به شدت ترسیده و شما می توانید احساس کنید.

نکش یا کشته می شوی!

مایلز مبارز نیست و رسما فردیست غریبه با اصول نبردهای تن به تن. پس در بازی خبری از تفنگ، شاتگان و هیچگونه سلاح گرم نیست. دشمنان شما که روانی های تیمارستان هستند نیز اغلب مسلح به سلاح سرد هستند. پس طبیعتا انتظار یک HUD (رابط آماری و کاربری کاراکتر بازی)کامل و غنی همانند سری بازی های رزیدنت اویل نباید داشته باشید.

محور اصلی گیم پلی در فرار کردن، قایم شدن و همچنان فرار کردن مایلز از دشمنان است! با این حال برای شارژ دوربین خود باید دنبال باطری باشید. حال به چه دلیل و منطقی باطری برای دوربین هندیکم در یک تیمارستان بر روی میزهای کار پیدا می شود الله اعلم. گیم پلی قرارست واقع گرایانه باشد و در بدو بازی به شما اطلاع داده می شود که مواظب باشید و زنده بمانید ولی به طور کلی هشدار معمولا زمانی داده می شود که خطری شما را تهدید می کند. این قضیه در حالیست که شما اگر توسط دشمنان بازی کشته شوید ( که این قضیه به مراتب در بازی دیده می شود) هیچ تنبیهی در کار نیست و دوباره می توانید تلاش کنید ولی با این تفاوت که این دفعه، بازی به شما راهنمایی می کند که مثلا مایلز باید از این در فرار کند یا مایلز باید در این کمد قایم شود.

outlast game میخواهم بترسم! | نقد و بررسی بازی Outlast

اسکرین شات معروف این بازی! باور کنید آنقدرها هم که ظاهرش نشان میده ترسناک نیستن!

همانطور که گفته شد گیم پلی بازی ایده بسیار خوبی داشت ولی این ایده به معنای واقعی کلمه تباه شد. هنوز در عجبم که چرا نمره و متای این بازی بسیار خوب ظاهر شده است ولی بنده پس از تجربه بازی های ترسناک دیگری همانند Amnesia، Slenderman پیش از بازی Outlast به سختی می توانم از این بازی بترسم! شاید آگاهی کامل از حقه های روان شناختی به صورت ناخودآگاه در بنده و سایر بازیبازهای خوره بازی های ترسناک به گونه ای مقاومت ایجاد کرده است تا از این بازی نترسیم. این امر پایه علمی دارد و شاید برای بازیبازهای دیگر نیز مصداق داشته باشد. بازیسازهای این عنوان سعی کردند فیلمی ترسناک بسازند تا یک بازی در سبک ترس و دلهره آور! من و بازیبازهای دیگر می خواهیم بترسیم نه اینکه با قطع برق های یک منطقه و خرناس یک انسان زامبی مانند بترسیم.

بازی Outlast چندی پیش برای PC منتشر شد و از سوی سایت های خارجی نمرات خوبی کسب کرد ولی از نظر منتقد گیمفا بازی Outlast دارای کیفیتی متوسط است و اگر به دنبال یک ماجراجویی جدیدی به مدت ۵ ساعت هستید این بازی گزینه خوبیست ولی اگر می خواهید به دنبال یک بازی ترسناک واقعی بگردید، بازی Amnesia بهترین گزینه موجود در این سبک از ترس وجود دارد. هر چند می توانید تا هالوین امسال صبر کنید تا بازی Asylum منتشر شود.

منبع : وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

براي دانلود نسوز كننده (trainer) و كد تقلب (cheat) و پيش نمايش (trailer) به ادامه مطلب برويد (براي اينكه ادامه مطلب رو ببينيد بايد عضو شويد) ::::::

م.م ن (haviku sawish) بازدید : 132 دوشنبه 01 مهر 1392 نظرات (0)

امپراطوری پر عظمت روم كه همواره از آن به عنوان نماد و سمبل تمدن و فرهنگ یاد می شود، سال ها پیش به دست نمایندگان اقوام پرنفوذ رومی اداره می شد كه در محلی به نام سنا گرد هم می آمدند و در مورد كم و كیف حكومت با یكدیگر تبادل نظر می كردند. تا قبل از ظهور جولیوس سزار (Julius Caesar) كه از مجلس سنا برخاست، چیزی به نام یك امپراطوری وجود نداشت، بلكه حكومتی مركزی تحت كنترل اعضای سنا بنا شده بود. سزار اولین فرمانده رومی بود كه توانست از قدرت و فتوحات قابل توجهی كه به دست آورده بود، در مقابل سنا دفاع و به عنوان اولین شخص در حكومت، یك امپراطوری مستقل تأسیس كند.

 

نقد و بررسی بازی Total War: Rome II | گیم پور

 

او پس از كاهش دادن قدرت اعضای سنا، به هیچ وجه حاضر نبود تا قدرتش را تسلیم آن ها كند. چنین وقایعی در تاریخ باستانی روم بسیار یافت می شوند و همین موارد باعث شده تا فرهنگ آن ها همواره به یكی از سوژه های مرجع برای ساخت فیلم های هالیوودی یا عناوین مطرحی در صنعت بازیسازی تبدیل شود. یكی از زیرشاخه های اصلی و مجبوب سری بازی های Total War كه در آن همواره به تاریخ و فرهنگ باستانی تمدن ها پرداخته شده Rome نام دارد كه در رابطه با تمدن امپراطوری روم است كه پس از عرضه یك نسخه موفق، به عنوان یكی از گزینه های اصلی برای علاقه مندان به سبك استراتژی، خود را مطرح نمود. این بازی به سرعت به جایگاهی رسید كه شاهد نسخه های جدیدتری از آن در سال های آتی باشیم. اكنون Rome II پس گذشت یك دهه، قرار است تجدید خاطره ای با تمدن های باستانی باشد.

 

داستان

بر خلاف اكثر قریب به اتفاق عناوین سبك استراتژی كه فاقد هر گونه پیچش یا نكته های خاص داستانی هستند، نسخه اول این سری با ارائه مجموعه ای از وقایع و منازعات تاریخی میان تمدن ها و صد البته مقدار قابل توجهی نیز از تخیلات سازندگان، مسیر خود را از سایر عناوین هم سبك جدا نمود. RII‌ به نوعی همان روند را ادامه داده و بر تمدن رومی متمركز است، اما دستبردهای سازندگان به تاریخ نسبت به گذشته، بسیار كمتر شده است. این، بدان معناست كه در این نسخه شاهد میزان بیشتری از نبردها و اتفاقات تاریخی هستیم و از آغاز تا شكل گیری تشكیلات نظامی قدرتمند در طول داستان روایت می شوند. همچنان، این نسخه نگاه ویژه ای به آغاز جمهوری روم تا تبدیل شدن آن به یك امپراطوری عظیم دارد كه در طول داستان روابط با ملت های دیگر تأثیر به سزایی در آن ایجاد می كنند. به طور كلی، داستان این قسمت به مراتب واقع گرایانه تر و حماسی تر از نسخه قبل كار شده و دیگر آن حس تكراری و مصنوعی موجود در نسخه اول را تكرار نمی كند.

 

نقد و بررسی بازی Total War: Rome II|گیم پور

 

گرافیك

سری بازی های TW همواره به عنوان یكی از با کیفیت ترین عناوین سبك استراتژی در سال های گذشته شناخته شده كه توجه سازندگان به ریزه كاری ها و جزئیات در این سری، زبانزد خاص و عام بوده است. RII با استفاده از موتور Warscape ساخته شده كه توانایی عجیبی در به تصویر كشیدن محیط های شلوغ، پرجزئیات و گسترده دارد. مراحل بازی به مراتب وسیع تر، پر ازدحام تر و زیباتر از قبل شده اند و ارزش های فنی بسیاری در جای جای آن دیده می شوند. توجه به سایه زنی ها و Draw to Distantهای عالی، این نسخه را به بهترین عنوان گرافیكی در كل سری TW تبدیل کرده است. گذشته از تمامی موارد نامبرده شده، طراحی مدل سربازان جنگی و انیمیشن های آن ها پیشرفته تر از گذشته شده و الگوهای متنوع تری برای طراحی چهره ها بکار رفته است.

البته این ویژگی، آن طور كه سازندگان روی آن مانور می دادند، به مرحله اجرا نرسیده، اما در ابعاد كمتری شاهد مواردی از این قبیل هستیم. نکته قابل تأمل، اینجاست كه ویژگی های بصری RII تنها به مدل شخصیت ها و طراحی مراحل بازی محدود نمی شود و در طول بازی شاهد صحنه های خیره كننده ای همچون طراحی استادانه شهرها كه تنوع آن ها به بیش از 30 نمونه می رسند و بناهای قدیمی در كنار تركیبی از جغرافیای بیابانی، كوهستانی و جنگلی هستیم. از طرفی، باید به هوش مصنوعی پیشرفته و زوایای فوق العاده چرخش دوربین اشاره كرد كه هر دو كمك شایانی به لذت بخش تر شدن گیم پلی كرده اند. البته لازم به ذكر است که رسیدن به آن سطح ایده آل كه از آن سخن گفتیم، نیازمند یک PC قدرتمند است. در غیر اینصورت، شاید در كیفیت های پایین تر گرافیكی به آن چیزی كه در این نقد اشاره شده، نرسید و شاهد مشكلات عدیده ای چون، افت فریم شدید و برش تصویر باشید.

 

نقد و بررسی بازی Total War: Rome II|گیم پور

 

موسیقی/صداگذاری

با توجه به گستردگی RII، این عنوان به یك اثر بی نظیر در زمینه صداگذاری تبدیل شده كه گاه تا حد و اندازه های عناوین مطرح نقش آفرینی جلوه می کند. صدای محیط، شخصیت ها و حیوانات كه هر کدام از این موارد به زیرشاخه های دیگری تقسیم می شوند، بسیار عالی کار شده اند. هر قبیله از حیوانات خاصی استفاده می كنند. مثلاً اقوام آسیایی به فیل های غول پیكری مجهز هستند كه صدای هولناك آن ها، لرزه بر پیكر دشمنان می اندازد، تا جایی كه می تواند باعث عقب نشینی دسته ای از دشمنان شود. در سرتاسر نبرد، شاهد دیالوگ های خاصی هستیم كه بسته به استراتژی جنگی و نحوه نبرد افراد، متغیر هستند.

گاهی سربازان، ندای افتخار و حماسه سر می دهند و گاهی در طول گریز از میدان نبرد، شاهد یأس و ناامیدی در كلام آن ها هستیم. سایر افكت های صوتی همچون صدای برخورد شمشیرها، پرتاپ نیزه ها، غرش پای دسته های نظامی و... همگی به شكل تأثیرگذاری شما را در خود غرق می كنند. موسیقی بازی نیز در جریان حس و حال حماسی آن، تمی مشابه دارد كه بسته به شرایط عمل می كند. پس از آغاز آتش و شروع درگیری، شاهد نواهای به مراتب هیجان انگیزتر و حماسی تری نسبت به سایر بخش های بازی هستیم. البته گاهی ضرب آهنگ موسیقی ها در اوج نبرد به صورت نامتعارفی تغییر می كند که گویی نتیجه جنگ عوض شده است.

 

نقد و بررسی بازی Total War: Rome II|گیم پور

 

گیم پلی

آنچه كه باعث محبوبیت بالای سری TW در یك دهه اخیر شده، گیم پلی حماسی، هیجان انگیز و همه جانبه آن است كه با نبردهای فوق العاده سنگین و بی نهایت تاكتیكی اش هنوز هم به عنوان یكی از اصلی ترین گزینه ها برای علاقه مندان به این سبك شناخته می شود. اكنون پس از عرضه Shogun 2 نوبت به نبردهای روم رسیده تا هر چه بیشتر ما را با دنیای حماسی خود همراه كند. همان طور كه از عنوان RII برمی آید، معنی واقعی یك جنگ همه جانبه را تجلی می كند. پس از عرضه چند نسخه تقریباً تكراری در این مجموعه، سازندگان برای این نسخه تغییرات گسترده ای را در نظر گرفته اند كه حتی رابط كاربری را نیز شامل می شود.

همچنان از طریق نقشه جغرافیایی و میادین نبرد، می توانید نیروهای خود را سازماندهی كنید. مانند نسخه های قبلی، شرایط جغیرافیایی نقش به سزایی را در نوع استراتژی جنگی شما ایفا می كنند. به عنوان مثال، از ارتفاع های بالاتر، می توانید خسارات بیشتری به دشمنان خود وارد سازید. تعداد تمدن ها و كشورهای درون نقشه به اندازه قابل توجهی بالا رفته و همین امر، باعث بكار گیری مكانیزم ایالتی كردن سرزمین های تحت سلطه برای غافل نشدن از وضعیت و شرایط آن ها شده است. اكنون قادر خواهید بود که تصمیمات خود را با كمترین انرژی ممكن به سراسر امپراطوری خود مخابره كنید. همان طور كه اشاره كردیم، پیشرفت هوش مصنوعی بازی، تأثیر مستقیمی بر روند آن گذاشته و دیگر كمتر شاهد رفتارهای نامعقول دشمنان چه در محیط جنگ و چه در نقشه جغرافیایی هستیم.

 

نقد و بررسی بازی Total War: Rome II|گیم پور

 

طبق روند آشنای این سری، در ابتدا می توانید ملیت مورد نظر خود را از انواع موجود انتخاب كرده و در طول دوره های در نظر گرفته شده، به فكر هموار كردن روابط دوستانه خود و برقراری دیپلماسی با سایر ملت ها باشید و یا به صورت مخفیانه با جاسوس هایتان برای تضعیف دشمنان اقدام كنید. تنوع واحدهای نظامی موجود در RII به شكل قابل ملاحظه ای بالا رفته و ممكن است در طی چند دوره، شناختی كافی از آن ها پیدا نكنید. رابط كاربری این نسخه بسیار كاربردی تر از گذشته شده و به راحتی می توانید دسته لژیون های خود را هدایت كنید و به سمت استراتژی جنگی مورد نظر خود سوق دهید. آرایش های نظامی، همچنان نقش مهمی در گیم پلی ایفا می كنند و می توانند باعث تغییر سرنوشت جنگ شوند. نبردهای دریایی و تأثیر آن ها بر نتیجه جنگ دوچندان شده و برای اولین بار شما می توانید با قرار دادن پیاده نظام خود در اطراف كشتی های جنگی، از قدرت تخریب بالای آن ها در صحنه های نبرد كمك بگیرید و یا آنكه مانع نزدیك شدن ناوگان نیروهای دشمن به پیاده نظام خود شوید.

 

نقد و بررسی بازی Total War: Rome II|گیم پور

 

نتیجه گیری

به طور كلی، محصول جدید استودیوی Creative Assembly از آن دسته بازی هایی نیست كه از ریشه های خود دور شده باشد و می تواند برای هر دو دسته مخاطب جدید و قدیمی تجربه ای لذت بخش باشد. RII تلاش موفقی برای بازگرداندن محبوبیت از دست رفته مجموعه TW به حساب می آید. اكنون می توانید یك دهه دیگر با این بازی‌ و دنیای بزرگ آن سرگرم باشید، به شرط آنكه با حال و هوای خاص آن آشنا و علاقه مند به این سبك از بازی ها باشید.

 

نقد و بررسی بازی Total War: Rome II|گیم پور

 منبع :http://cod4-mp.r98.ir

براي دانلود نسوز كننده (trainer) و پيش نمايش (trailer) به ادامه مطلب برويد (براي اينكه ادامه مطلب رو ببينيد بايد عضو شويد) ::::::

م.م ن (haviku sawish) بازدید : 282 یکشنبه 31 شهریور 1392 نظرات (0)

دست‌کم در چند سال اخیر تعداد زیادی از بازی‌های ساخته شده به دست استدیو‌های ژاپنی را دیده‌ایم که متاسفانه پس از کمی تجربه این عناوین متوجه این مورد می‌شویم که سازندگان این بازی‌ها تنها به کپی برداری از روی بازی‌های تراز اول غربی بسنده کرده‌اند و کپی درجه دو و یا سه یک بازی مشهور ساخت غرب را به خورد ما می‌دهند.یقینا موفقیت این عناوین با وجود عرضه شدن بازی‌های حرفه‌ای کم‌رنگ و کم‌رنگ‌تر خواهند شد. هر چند وقت یک‌بار نیز عنوانی تحت همین روال و به دست استدیو‌های نه چندان نام آشنای ژاپنی روانه‌ بازار جهانی می‌شوند که متاسفانه به دلیل نداشتن منطق کافی درون بازی و کم و کاستی‌های اضافه بر آن، به‌هیچ عنوان نکته مثبتی را در بر نگرفته و راضی کننده نیستند.

یکی دیگر از این دسته عناوین جدید‌ترین بازی از سری Lost Planet است که سومین شماره از این سری نیز به شمار می‌رود. Lost Planet 3 که به نوعی روایت کننده داستان‌های این عنوان قبل از شماره اول Lost Planet است به طور کامل یک بازی معمولی صرف قلمداد می‌شود که در خود هیچ تنوع، نکته و یا المان تازه و خاصی را معرفی نمی‌کند. فرایند ساخت بازی نیز در این نسخه به استدیو Spark Unlimited سپرده شده و دیگر خود Capcpm ساخت بازی را برعهده ندارد بلکه تنها به عنوان ناشر بازی کار خود را به انجام می‌رساند. Spark Unlimited که پیش از این هیچ بازی خوبی را در کارنامه خود به ثبت نرسانده بود در ساخت این بازی هم نتوانسته کار خوبی را پیش روی مخاطبان بگذازد؛ به طوری که باید اذعان کرد که پس از تجربه Lost Planet 3 نیز متوجه خواهید شد که Spark Unlimited هنوز هم بدون داشتن حتی یک عنوان راضی کننده به کار خود ادامه می‌دهد.

همان‌گونه که پبش‌تر اشاره شد Lost Planet 3 روایت کننده داستان‌های پیش از شروع سری است و چگونگی انجام وقایعی که در بعد‌ها اتفاق می‌افتند را توجیه می‌کند. همین موضوع نیز سبب آن شده تا مخاطبان با فهمیدن داستان این شماره، اتفاقات انجام شده در شماره‌های گذشته برایشان راحت‌تر هضم شود. داستان بازی با یک FlashBack آغاز می‌شود. از آن‌جایی که شخصیت اصلی داستان یعنی Jim Peyton برای کسب در آمد به سیاره‌ی E.D.N III سفر می‌کند تا با همراهی گروه اکتشافی و علمی NEVEC برای دستیابی به شرایط مساعد زندگی کردن در این سیاره جستجو کند. که البته جیم در طول داستان متوجه مقاصد شوم و تاریک گروه NEVEC می‌شود که از همین رو داستان نیز دچار تغییراتی می‌شود.

شاید وجود یک Prequel به این شکل برای این سری از واجبات آن محسوب می‌شد (البته اگر سازندگان بنا به ساختن شماره‌های بیشتری از یک بازی متوسط داشتند) چرا که بسیاری از وقایع گذشته در قالب مبهمی برای هواداران دو شماره گذشته روایت شده بود، با این حال Lost Planet 3 به خوبی توانسته تا با روایت داستان گذشته این سری تمامی شبهات را کنار زده و همین‌طور پلی برای ربط دادن المان‌های داستانی سری را نیز مهیا کند. گرچه که هیچ‌گاه در طول داستان اتفاق جالب، هیجان‌انگیز و یا فوق العاده‌ای را نخواهید دید که شما را غافل‌گیر کند، اما همین که بخش داستانی Lost Planet 3 منطقی و معقول جلوه می‌دهد در جای خود راضی کننده است.

علاوه بر اینکه روایت داستانی Lost Planet 3 به خوبی و با منطق درستی انجام شده، اما چیزی که باعث تثبیت فهم و حس داستان برای مخاطبان می‌شود طراحی محیط خوب و جالب به کار برده شده در این شماره است. سیاره E.D.N III پوشیده از برف است و فضای خفه، بی‌حس و مرده ای را دارد. این ویژگی‌ها هرچند که بسیار بسیار کسل کننده و تکراری هستند اما به خوبی در Lost Planet 3 برای توصیف حالات سیاره به کار گرفته شده‌اند و مجموعه این مسائل اتمسفر گیرایی را شکیل داده. با اینکه شاید بسیاری از مخاطبان از این اتمسفر حتی لذتی نبرند ولی دلیلی نمی‌شود که بگوییم در خلق آن مشکلی وجود داشته است.

متاسفانه Lost Planet 3 در قسمت گیم‌پلی هیچ حرفی برای گفتن ندارد. کار‌های تکراری در محیط‌های تکراری، کشتن، کاورگیری و به جلو رفتن شاید چیزی باشد که صرفا پرداختن به آن‌ها دیگر لذتی را برای مخاطبان در بر نخواهد داشت. چه خوب می‌شد که Spark Unlimited در گیم‌پلی که هسته اصلی بازی را تشکیل می‌دهد کمی وسواس بیشتری به خرج می‌داد و با اضافه کردن المان‌های متنوع‌تر تجربه بهتری را برای مخاطبان خود به ارمغان می‌آورد. با این‌حال بخش روبات‌های غول پیکر نیز در بازی وجود دارد که می‌توان با رفتن به درون آن‌ها کنترل روبات‌ها را نیز به دست گرفت. گیم‌پلی ساده و کم عمقی نیز در این بخش وجود دارد که به چند بخش ضربه زدن، گرفتن اشیا و حفاری منتهی می‌شود. در وحله اول، گیم‌پلی خشک این روبات‌ها آزار دهنده به نظر می‌رسد که واقعا هم به همین‌گونه است. معلوم نیست که چرا باید وقت با ارزشمان را صرف چنین بخش‌هایی بکنیم که بیشتر به مانند بیگاری می‌مانند تا یک تجربه جدید و جالب از بخشی از گیم‌پلی.
بخش شوتر و تیراندازی را هم که بخواهیم زیر ذره بین ببریم، به نکته خاصی نخواهیم رسید؛ چون که همانند بسیاری از بخش‌های موجود در Lost Planet 3، این بخش نیز معمولی است، نه نکته قابل توجهی را شامل می‌شود و نه در این بخش ضعیف کار شده است. سخنی که گفتنش در این مورد جایز است این است که استاندارد‌های موجود برای یک تیراندازی معمولی به درستی کار شده.
بخش‌هایی هم وجود دارند که به Quick Time Event ها اختصاص می‌یابند. البته معلوم است که وجود این بخش برای متنوع کردن کمی بیشتر روند گیم‌پلی است اما در سال‌های اخیر QTEها خود به قدری به درون بازی راه یافته‌اند که شاید به استانداردی برای بازی‌های اکشن تبدیل شده باشند، بعضی اوقات در نزدیکی Bossهای بازی نیز به این QTE ها بر خواهید خورد که عملا مشکلی نیز برای به پایان رساندن آن بخش نخواهید داشت.

صحبت از Boss ها شد، در LP3 باس‌های غول‌آسا به تعداد فراوانی وجود دارند، همگی جثه‌ی بزرگی دارند اما هیچ‌کدام چالش زیادی را برایتان به همراه نخواهند داشت، چرا که نقاط نارنجی رنگی به سادگی بر روی جاهای مختلفی از بدنشان وجود دارد که به شما خواهند گفت که باید به کجا شلیک کنید. با این وجود ما هم بدمان نمی‌آید که کمی تنوع را در قالب گیم‌پلی کسالت بار و تکراری Lost Planet 3 ببینیم. هرچند در اینجا هر بخش‌های مختلف گیم‌پلی LP3 انتقاد کردیم، اما با این وجود تنوعی که برای گیم‌پلی دیده شده در پشت فضای کسل کننده و تکراری بازی رنگ باخته و باعث شده تا بخش کاملا معمولی‌ای را از هر نظر شاهد باشیم.

 

شاید اگر تنها یک بخش از Lost Planet 3 به معنای واقعی کلمه ضعیف باشد، آن بخش گرافیک آن است. چرا که به جرئت می‌توان گفت که گرافیک در Lost Planet 3 تاریخ مصرف گذشته است. شاید اگر همچین مدل‌سازی، طراحی محیط، نورپردازی و ... که در LP3 وجود دارد در سال‌های ابتدایی این نسل رونمایی می‌شد در جایگاه بالایی قرار می‌گرفت اما حالا ما در پایان نسل هفتم هستیم، دور از ذهن است که یک بازی در این برهه عرضه شود و از نظر گرافیکی پایین تر از استاندارد ها قرار بگیرد.
طراحی صورت کاراکتر‌ها یکی از غیر قابل تحمل‌ترین قسمت‌های بازی به شمار می‌آید. چهره‌هایی که هیچ‌کدام روح ندارند و البته کاملا صاف به نظر می‌رسند، اینطور که می‌توان دید حتی کوچک‌ترین توجهی هم به این قسمت از بازی نشده. طراحی بافت‌ها و اجزای محیط نیز دست کمی از این حیث ندارند، البته باید توجه داشت که بسیاری از بخش‌های طراحی محیط برای Spark Unlimited دردسر خاصی را در بر نداشته، چرا که با پوشاندن برف، نورپردازی ضعیف و در نهایت کم‌کردن قدرت دید باعث شده تا لازم نباشد کار زیادی را به این منظور برای طراحی انجام دهد.

 

البته باید به این مورد اشاره کرد که جدای نقاط منفی آشکاری که در بخش گرافیک وجود دارد، روان‌تر شدن انیمیشن‌ها نسبت به گذشته نقطه قوتی به حساب می‌آید که در میان موارد گرافیکی خودی نشان می‌دهد. این امر لااقل باعث می‌شود تا تجربه LP3 به اعصاب خردی پیش‌نرود.
LP3 در اکثر موارد تجربه بسیار معمولی را به مخاطبان عرضه کرده است؛ این بدان معنیست که در آن بخش یاد شده نه بد عمل کرده و نه بسیار خوب. بخش موسیقی و صدا گذاری هم به همین منوال پیش می‌رود. شاید در 5 یا 6 سال پیش، وجود موسیقی‌هایی جذاب و پر هیجان و تغییر آن‌ها در بخش‌های مختلف به واسته‌ی تغییر اتمسفر موجود بر فضای بازی امری بسیار جالب و هیجان انگیز به نظر ‌می‌رسید اما حالا که در همه عناوین موجود شاهد این موارد هستیم، نبود و یا حتی اشکالات کوچک در این مورد را هم یک نقطه ضعف می‌دانیم. با علم به موارد فوق باید گفت که Spark Unlimited خوشبختانه در این مورد نیز استاندارد‌ها را رعایت کرده و شاید موسیقی منحصر به‌فردی را پیش روی شما نگذارد، اما موسیقی منطبق با حس و حال بازی بر عمیق‌تر شدن اتمسفر افزوده و تجربه LP3 را خوشایند‌تر می‌کند. در کنار این مورد افکت‌های صوتی خوبی نیز به قوت خود در بازی هستند که بخش موسیقی بازی را با یکدیگر کامل می‌کنند.

در سمت دیگر صدا پیشگی شخصیت‌ها وجود دارد که در سطح بدی قرار ندارد اما به دلیل ضعف در Lip Syncها، دیدن سینماتیک‌هایی با این صداگذاری‌ها چندان خوشایند به نظر نمی‌آید. همانطور که می‌دانید بخش‌های مختلف بازی به یکدیگر وابسته هستند، شاید اگر کمی وقت بیشتر بر روی گرافیک و حرکت لب‌ها گذاشته می‌شد، حال داشتیم از صدای کارکتر نیز به نیکی یاد می‌کردیم چون ناخودآگاه پس از دیدن میان‌پرده‌ها حس خواهیم کرد که چرا صدا‌گذار به جای خود سخن نمی‌گوید غافل از اینکه مشکل اصلی از تطابق صدا با لب است نه مشکل صدا پیشه!
در نهایت باید اقرار کرد که Lost Planet 3 یک عنوان معمولی تر از معمولی است! نکات مثبتی مانند داستان خوب و بخش‌های مختلف گیم‌پلی دارد و در مقابل آن مشکلات بارزی در گرافیک به دوش می‌کشد. این موارد سبب آن شده تا دو طرف کفه ترازوی نقاط قوت و ضعف هیچ‌یک قادر نباشند تا طرف دیگر را به طرف بالا برانند. برای این است که می‌گوییم Lost Planet 3 یک بازی عادی است. چیزی که شاید بعید باشد بخواهید در این بازه زمانی که عناوین خوبی در سبک‌های مشابه و دیگر سبک‌ها عرضه شده است، تجربه کنید.

منبع : http://ramin94.blogfa.com/

براي دانلود نسوز (trainer) و پيش نمايش (trailer) به ادامه مطلب مراجعه كنيد ::::::

م.م ن (haviku sawish) بازدید : 112 یکشنبه 31 شهریور 1392 نظرات (0)

 

سال ها پیش بود كه اولین نسخه از سری محبوب Rayman برای PC و PlayStation منتشر شد كه به عنوان یك بازی 2D در آن سال ها بسیار مورد توجه قرار گرفت. پس از عرضه یك نسخه موفق، این سری به شكل جدیدی در قالب عناوین 3D ادامه پیدا كرد و در نتیجه از ریشه های خود فاصله گرفت و به یك خواب عمیق چند ساله فرو رفت. خوشبختانه سال 2011 میزبان موفقی برای بازگشت این مجموعه به ریشه های خود بود و Rayman Origins با قصد تكرار موفقیت های نسخه اصلی منتشر شد. این نسخه كه توسط میشل انسل (Michel Ancel) دوست داشتنی طراحی و روانه بازار شده بود، در زمره برترین عناوین 2D تاریخ این نسل جای گرفت.

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

البته علیرغم تحسین كارشناسان، RO نتوانست انتظارات مالی ناشر را برآورده كند و همین نكته باعث شد تا E3 2012 باعث حسرت همگان با معرفی نسخه جدیدی به نام Rayman Legends بصورت انحصاری برای كنسول Nintendo باشد. نمایش فوق العاده این قسمت از یك طرف و انتخاب Wii U به عنوان پلتفرم آن از طرفی دیگر، باعث شد تا حضار، خود را بابت حمایت نكردن از RO سرزنش كنند. البته قضیه به همین جا ختم نشد و درخواست های مكرر علاقه مندان به ناشر، سبب شد تا خیلی زود این بازی برای سایر پلتفرم ها نیز تأیید شود. اكنون RL با تجربه درخشان دو دوره از E3‌ در سال های اخیر منتشر شده كه باید دید ارزش آن همه درخواست را داشته یا خیر؟

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

 

داستان

داستان و نحوه روایت آن برای سازندگان بازی های 2D‌ پلتفرمر هیچگاه به عنوان یكی از اولویت ها در ساخت عناوین جدیدشان مطرح نبوده، زیرا لازمه یك بازی موفق در این سبك، گیم پلی مفرح و لذت بخش است. به همین دلیل، این مورد همواره به كانون توجهات سازندگان تبدیل شده است. سری Rayman نیز از همین قاعده كلی پیروی می كند، اما از معدود عناوین 2D است كه داستانی ساده، اما قابل قبول را ارائه می دهد و دلیل عمده آن هم، بسته به وجود شخصیت های داستانی محبوبی همچون Rayman و GloBox است. داستان RL از آنجایی آغاز می شود كه Rayman و دوستان تنبلش كه مدتهاست به شغل شریف تن پروری مشغولند، به خواب عمیقی فرو رفته اند.

در این حال، موجوداتی ناشناخته مثل اژدها و غول های افسانه ای به محل زندگی آن ها هجوم می آورند و طبق معمول Rayman و همراهانش باید تمامی این مشكلات را برطرف كنند. در ابتدای بازی Rayman توسط Morphy از خواب چندین ساله بیدار می شود. او وخامت اوضاع را برای قهرمانان شرح می دهد و از آن ها كمك می طلبد. به این ترتیب، دار و دسته جنگلی ها راهی سفری پرمخاطره جهت رویارویی و نابود كردن موجودات افسانه ای به درون تابلوهای نقاشی می شوند. به طور كلی، تنها شاخص داستان این نسخه، همچون عناوین قبلی، خلق شخصیت های دوست داشتنی و جدیدی است كه همواره از این مجموعه سراغ داشته ایم. كلیت داستان دارای هیچ پیچیدگی خاصی نبوده و همچون دیگر آثار كلاسیك این سبك در اوج سادگی پیش می رود، اما با این حال دارای نكات جالبی است كه باعث می شود تا RL از این نظر عنوان ضعیفی نباشد.

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

 

گرافیك

سری بازی های Rayman از ابتدای راه تا به حال، به وجود گرافیك هنری و زیبا، زبانزد خاص و عام بوده و این برتری، نكته تازه ای برای این عنوان محسوب نمی شود. این زیبایی زمانی به اوج خود رسید كه تم گرافیكی شاد و طنزآمیز RO در میان بازار اشباع شده ای از عناوین خشن و آخر الزمانی، بسیار مورد توجه قرار گرفت. تا جایی كه به اثر جدید استودیوی  Ubisoft Montpellier لقب نقاشی هنری داده شد. اینبار در RL شاهد پیشرفت گرافیكی محسوسی هستیم كه روی همان تم كارتونی و بسیار دیدنی بازی اعمال شده است. RL با استفاده از موتور انحصاری Ubisoft، یعنی UbiArt Framework ساخته شده كه جلوه های بصری و جنبه های هنری آن بیشتر به یك تابلوی نقاشی می مانند تا یك بازی کامپیوتری.

پس زمینه های زنده و در اكثر مواقع توأم با جلوه های 3D كه در راستای عمق دادن به گیم پلی نقش خود را ایفا می كنند، هر كدام به تنهایی، یك تابلوی نقاشی بوده و قادر هستند تا برای مدت ها، هر كسی را محو تماشای محیط كنند و این در حالیست كه شاخص اصلی و قدرتمند گرافیك بازی، مانند قبل، مربوط به طراحی شخصیت ها و انیمیشن های متنوع آن ها می شود. سازندگان در این زمینه بسیار موفق ظاهر شده اند و خیلی كم پیش می آید که نمونه های مشابهی در طول بازی در موقعیت های یكسان دیده شوند. اضافه شدن جلوه ها و افكت های بصری جدید در كنار مدل های متفاوتی از شخصیت های اصلی قابل بازی از دیگر نقاط برجسته این نسخه محسوب می شوند. ارزش های گرافیكی این بازی به هنگام جابجایی در بین مراحل و لوكیشن های متنوع (از محیط های جنگلی گرفته تا قلعه های باستانی در دل كوهستان) با حضور انواع جدیدی از دشمنان ریز و درشت است كه تجلی پیدا می كنند. در كنار تمامی موارد مذكور، سرعت فریم 60 را نیز اضافه كنید كه تأثیر بسزایی بر بالا بردن سرعت گیم پلی گذاشته است.

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

 

موسیقی/صداگذاری

RL نه تنها از نظر بصری دارای نقاط برجسته ای است، بلكه صداگذاری آن تحت تأثیر همین موضوع به شكل تحسین برانگیزی صورت گرفته تا شاهد عنوانی به مراتب قوی تر از نظر سمعی و بصری نسبت به RO باشیم. البته همچنان دیالوگ های آنچنانی در بازی وجود ندارند، اما بذله گویی های برخی شخصیت ها در غالب لهجه و زبان خاصی كه دارند، در نوع خود بسیار لذت بخش است. همچنین استفاده از افكت های صوتی كوتاه به منظور جلوه دادن به برخوردها و اتفاقات سریع موجود در جریان بازی، هر بازیکنی را به خود جذب می كند. یكی دیگر از نكات قابل تأمل در بخش صداگذاری، افزایش چشمگیر افکت های صوتی در پس زمینه و آنچه كه توسط موجودات و عوامل محیطی به گوش می رسد، است كه بسته به نوع مراحل متغیر هستند. موسیقی RL عملكرد بسیار متفاوت و به مراتب بهتری نسبت به RO از خود به نمایش گذاشته است. اینبار هم کریستوف هرال (Christophe Héral) و بیلی مارتین (Billy Martin) با بهره گیری از چند سبك مختلف موسیقی كه عمدتاً آهنگ های شاد و محبوب این سری هستند، بازیكن را در دنیای بازی غرق می کنند.

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

 

گیم پلی

گیم پلی، مهمترین بخش عناوین پلتفرمر یا به نوعی پاشنه آشیل آن ها محسوب می شود كه موفقیت در این بخش موجب پیروزی است و عكس این قضیه نیز امكانپذیر است. در ابتدا ممكن است RL را با نسخه قبلی اشتباه بگیرید، زیرا هسته اصلی گیم پلی همچنان دست نخورده باقی مانده است. اما پس از دقایقی با حضور Morphy متوجه تفاوت های میان این دو نسخه خواهید شد. همواره در طول مراحل، باید سریع نحوه عملكرد او را برای حل معماها و نابودی دشمنان مشخص كنید كه گاهی تأخیر به منزله نابودی محسوب می شود.

Morphy می تواند آن ها را سرگرم و آسیب پذیر كند، موانع را از پیش روی شما بردارد و در مواقعی كه فكرش را هم نمی كنید، به دادتان برسد، او به تنهایی می تواند وجه تمایز میان دو نسخه اخیر لقب بگیرد. همچنان در ابتدای مراحل، می توانید از میان شخصیت های موجود، یكی را انتخاب كنید. سپس با استفاده از رابط كاربری بازی میان مراحل اصلی و جانبی كه در قالب تابلوهای دیواری حضور دارند، جابجا شوید و هر فصل از گیم پلی، در محیط های متنوعی دنبال می شوند. با پریدن و ضربه زدن به دشمنان آنها را از بین ببرید و از صد موانع و معماها عبور كنید. بر خلاف نسخه قبلی، تمامی قدرت های موثر بر روند گیم پلی از ابتدا در اختیار بازیكن قرار دارند و دیگر آن سیستم پیشرفت دوست داشتنی موجود در نسخه قبلی وجود ندارد.

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

 

دیگر المان های كلیدی موجود در این سری همچون راه رفتن روی دیوارها، شنا كردن، ضربات سنگین و سرعتی و همچنین پروازهای مقطعی، همگی به همان شكل شناخته شده گذشته به این نسخه منتقل شده اند. مبارزه با Bossهای غول پیكر، اما كارتونی نقش پررنگ تری در این نسخه ایفا می كند، اما همچنان جمع آوریLum ها اصلی ترین هدف شما در طول بازی محسوب می شود. مراحل جانبی مفرحی همچون KungFoot هم در RL طراحی شده اند كه می توانید در قالب تیم های فوتبال با یكدیگر رقابت كنید. البته بالا رفتن ارزش آیتم های موجود در بازی مقداری باعث كند شدن گیم پلی شده، زیرا بازیكن سعی می كند تا برای رسیدن به امتیاز بیشتر، تمام محیط را بررسی كند. همچنین وجود مراحل مخفی و اهمیت آنها در بخش امتیازدهی، باعث می شود تا به سرعت از هر جایی عبور نكنید. كنترل بازی فوق العاده است و برای هر كدام از حركات اصلی كلیدهای مجزایی در نظر گرفته شده تا درصد خطاها كاهش یابد. اما شاید اصلی ترین نقطه قوت این نسخه، بخش چندنفره مفصل آن باشد كه از همان كلیت RO تبعیت می كند. همچنان می توانید به طور همزمان با 4 نفر در قالب 4 شخصیت در بازی مدت ها تفریح كنید.

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

 

نتیجه گیری

RL یكی از برجسته ترین عناوین پلتفرمر این نسل است كه با بهره گیری از فضای طنزآلود و محبوبیت بسیار بالای شخصیت های دوست داشتنی اش در قالب دنیایی زیبا و جلوه های بصری خارق العاده، تجربه ای نوین از یک عنوان 2D پلتفرمر را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.

 

نقد و بررسی بازی Rayman Legends | گیم پور

منبع : یوروگیمر

براي دانلود نسوز (trainer) و پيش نمايش (trailer) به ادامه مطلب مراجعه كنيد ::::::

م.م ن (haviku sawish) بازدید : 129 یکشنبه 31 شهریور 1392 نظرات (0)

داستان:
در حالی که خط و مشی داستان بازی Conviction زندگی سم بود، Blacklist به صورت خاصی بر کارهایی که سم انجام می دهد ، تمرکز دارد ؛ نه اینکه او کیست! همانند قبل هدف مرحله شما در هر قسمت که جلو می روید نشان داده می شود،اما مدت زمان آن کوتاه است.بازی تماما حول فعالیت ها و کارهایی که باید اتفاق بیفد ، می گردد. همانطور که در یک ساعت اولیه بازی شما با دیالوگ های سنگین و پرمفهومی مواجه خواهید شد و در عین حال مراحل خنده داری چون بن قاضی را تجربه خواهید کرد. در بازی شما به دنبال گروه تروریستی هستید که به دنبال ترورهای سریالی افراد خاص در ایالات متحده آمریکا هستند. همراه این درگیری ها برای پیدا کردن گروه نام برده ، فعالیت های سیاسی ای هم شاهد هستیم. تقابل تصمیم های فردی سم(که خیلی دیگر شاهد سم و تصمیمات همیشگی اش نیستیم) با دستور های سیاسی به منظور کاهش بحران در سطح جهان و ایجاد رابطه ای دوستانه با دیگر کشورها توسط آمریکا! که چیز تازه ای را بیان نمی کند. شما و گروهتان Fourth Echelon به عنوان یک امید نهایی تلقی می شوید.این یک داستان در باره ی سم نیست ، ولی تقریبا می توان گفت در باره نبرد های پنهانی است. نبرد هایی که بر پایه اطلاعات بنا شده اند! اطلاعات قدرت شما است! شاید اینگونه برداشت شود که ؛ سم فیشر کماندو و تصمیم گیرنده نهایی همچون نسخه های قبلی نیست!در کل شیوه روایت داستان این فرصت را به گیمر نمی دهد تا با سکانس های حساس در گیر شود.

گیم پلی:
نمایش های دیجیتالی بازی و نحوه ی نمایش آغازین در ابتدای هر مرحله یکی از قسمت های جذاب است.
شما مجبور هستید تا سم جدید را بشناسید.هر کار شما در بازی وابسته به سم جدید و ویژگی های اوست.مراحل اموزشی ابتدایی به نظر غیر ضروری می ایند و با بازی همراه نشده اند.به جای این موضوع می شد گیمر را با تشکیلات جدید آشنا کرد.اما خب به زودی شما با روند اتفاقات آشنا می شوید!در طی مراحل! این آشنایی خیلی واضح و روشن نیست.اگر شما Conviction را بازی کرده باشید، با ویژگی های سم در آن بازی دست کم آشنا هستید! مارک کردن ها و تیر اندازی ، فرار از درگیری مستقیم و فتن به سایه ها و بی صدا کشتن! سیستم کاور گیری بازی هم چنان بدون جذابیت است. شما از کاور گرفتن خسته می شوید. همچون یک سرباز خسته که به انتهای کار خود رسیده است اما خارج از کاور همانطور که در ابتدا هم گفته شد سم چون ابر قهرمان می ماند. با برداشت هایی از بازی Assassin’s Creed و الطیر! دست شما باز تر است و حتی شاهد حرکات اکرواباتیک هم از فیشر هستیم! شما باید مکانیزم گیم پلی بازی Splinter Cell را فراموش کنید و با مکانیزم و المنت های جدید خو بگرید. شما می توانید دشمن را با راه های جدید از پا در بیاورید ، نمونه اش در گیری مستقیم و با مشت یا قنداق اسلحه است. یا از بالا(بر داشت از اساسین) به آنها حمله کنید! همچنین مثل نسخه ی قبل بعضی جسد ها را هم باید جا به حا کنید. تنها چیزی که شما را به یاد Splinter Cell های قدیمی می اندازد! به هر حال بازی خیلی هم شبیه به Chaos Theory نشده است. حتی با توجه به بخشی که شما باید سایلنت عمل کنید ، بازی متفاوت به نظر می رسد. در واقع بازی شما را تشویق به انجام این کار نمی کند بلکه مجبور هستید!سرباز های ویژه ای که از سلاح های قدرتمندی هم استفاده می کنند ؛ بهترین راه از بین بردنشان همان پیوستن به سایه هاست. اما اگر شما شوق یک ابر قهرمان را دارید از همان ویژگی مارک کردن می توانید استفاده کنید!در این نسخه شما می توانید با دویدن های نظامی(همان مانور مارپیچ) به دشمنان نزدیک شده و کارشان را تمام کنید(یا هدشات کنید). این جا است که بازی از ریشه های خود فاصله می گیرد! پس از این کار باید دست روی ماشه گذاشته و یک خط آتش سنگین را نصیب بقیه دشمنان کنید. همراه سیستم کاورگیری بازی(که گفته شد کمی باعث خستگی گیمر می شود)؛ اکشن نقش پر رنگ تری را ایفا می کند! ویژگی که از آن به عنوان مرگ در حال حرکت یاد می شود همیشه شما را یک قدم جلوتر از دشمنانتان قرار خواهد داد. در این حالت با مارک گذاری دشمنان کافی است فقط با فشار دادن دکمه ای خاص مشاهده کنید که چگونه سم با سرعتی بسیار زیاد از کاور خود برخواسته و در حرکتی که نظیر آن را در فیلم های هالیوودی دیده ایم ، در هنگام حرکت دشمنان را با بالا رفتن از دیوار ها و جهش از موانع با یک هدف گیری دقیق از پای در می آورد.

این نوع کشتن صsر و صدای زیادی ایجاد می کند ولی خب هر کس روشی دارد.با توجه به نحوه طراحی و قرار گرفتن مراحل و توانایی ایجاد دو ژانر مختلف این بازی حس بسیار خوبی را در بهترین(دقیت کنید به جمله) مراحل بازی که بسیار دقیق ایجاد شده اند را برای شما به ارمغان می آورد.در بازی شما شاهد مراحل متنوعی خواهید بود!از درگیری در خیابان تا مراحلی که بر روی پست بام اتفاق می افتد.در این بین نقش پشتیبانی و تیم شما هم خیلی کمرنگ نیست ، اطلاعات ماهواره ای و پشتیبانی این امکان را به وجود می اورد تا شما بهترین روش را برای از بین بردن دشمنتان انتخاب کنید!باز کردن در هایی که به روی شما بسته است، تست دستگاه ها و وسایلی که همراه شماست و پیدا کردن مناطق کور دشمن برای مخفی شدن شما!همچنین پیدا کردن راه هایی برای رسیدن به هدف مرحله که سم در خطر کمتری قرار می گیرد! دستگا های جالبی هم د ربازی قرار دارد که شما ان ها را به .سیله یک ریموت و از راه دور کنترل می کنید که به دلیل اسپویل شدن نام و توضیحی از ان ها نمی برم!البته یک دوایس جدید به بازی اضافه شده است که کارایی موثری دارد.
اگر چه بعضی مراحل بر روی درجه سختی مدیوم و هارد به آسانی قابل رد کردن هستند ولی ؛ اکثر مراحل شما را به چالش می کشد و باید دوباره از نو با ایده ای جدید به سراغش بروید.مانند مراحلی که محدودیت زمانی دارند و ….

تمام سناریو های بازی پر محتوا و کشنده نیستند ، و بعضی اتفاقات درون مراحل بدون قاعده و آمادگی قبلی گیمر اتفاق می اغتد.در کل افت و خیزش این قسمت زیاد است و یکی از ضعف های بد بازی محصوب می شود.مراحلی اسنایپ کردن بسیار خسته کننده هستند.مانند مرحله ای که شما سری از سربازان را (که حواسشان هم پرت است) باید از بین ببرید!یا مراحل دیگی که دشمنان از وارد شدن به اتاق باز می مانند، و شما ………………..این قسمت هم بسیار غیر واقعی و در همان هدف قهرمان پرورانه شخصیت اصلی بازی طراحی شده است.مراحل پایانی هم همانند گذشته طی می شود بدون اینکه اختیار خاصی به سم(و در واقع گیمر ) داده شود ، تاکید ماکد بر روی اکشن شدن بازی!!وقتی در بازی محدودیی اعمال می شود یا کار جدیدی برای شما به وجود می اید ، دیگر شاهد ان دقت و هم بستگی عناصر بازی نیستیم مثل زمان هایی که شما قابلیت استفاده از تمامی وسایل و تجهیزات خود را دارید. در مقایسه با بازی Conviction این قسمت هم از ریشه خود فاصله گرفته است. هنگامی که سم پنهان شده است صفحه به خوبی شما را پپتیبانی نمی کند!اما هنگامی که بدون هیچ خطری مخفی هستید این اتفاق رخ نمی دهد. هیچ بازجویی کشنده هم در بازی وجود ندارد.

گرافیک:
Ubisoft Toronto از Unreal Engine 2.5 برای ساخت Blacklist استفاده کرده است.بازی از لحاظ باگ مشکل خاصی نداشته و ما شاهد باگهای عجیب نخواهیم بود.موتور گرافیکی Unreal Engine 2.5 خالق بازی های معروفی از قبیل : Bioshock Infinite ، DMC و …. می باشد و از لحاظ گرافیک هنری هم مشکل خاصی نخواهد بود!افکت خون در بازی بسیار خوب کار شده است. این موضوع با توجه به بالا رفتن خشونت در بازی مشهود است. مانند هر بازی دیگ ریوبیسافت سطح کار و جزییات بافت ها بر روی چهره قهرمان داستان در اوج است. هر چند می شد این سطح را به دیگر اعضا هم انتقال داد!با توجه به اینکه با بازی در سبک مخفی کاری مواجه هستیم ، طراحی محیط حرف اول را می زند که متاسفانه بعضی از بافت ها ، طراحی ها و shadow ها درست اجرا شنده اند. بحث تخصصی این موضوع را به انالیز تکنیکی یوروگیمر می سپاریم!بلک لیست در راستای پیشرقت های نسخه های قبلی در این زمینه، راه را ادامه داده است و می توان گفت توانسته از مرز visual های خود بگذرد و سطح جدیدی از گرافیک را در این سری به نمایش بگذارد!

موزیک و صدا گذاری:
نکته ای که بیش از هر چیز به چشم می اید، استفاده از زبان فارسی در بازی است که ضعیف کار شده است. به دلیل تجربه های
یوبیسافت در این بخش ، انتظار بیشتری می رفت! بعد از مدتی طولانی صداپیشه سم هم عوض شده است.Eric Johnson صدا پیشه سم در بازی است.او توانسته است از پس وظیفه خود به خوبی بر بیاید. هر چند او نتوانسته است صدای یک نظامی حرفه ای را به نمایش در بیاورد ، اما حس و حال وی در زمان بر قرار ارتباط با Fourth Echelon در مواقع حساس و ضروری باور پذیر شده است. دلیل این تعویض به خاطر کپچر های باکیفیت تر بوده است. موزیک بازی هم همگام با مراحل است و در چند جای خاص لگ می زند!! صدای اسلحه ها هم خوب کار شده است.

کو اپ و مولتی پلیر
اما خدارا شکر لیست سیاه حالت خوب خود را در بخش co-op حفظ کرده است.دو گیمر با هم مچ شده و قلع و قم کردن دشمنان! جمع اوری اطلاعات بدون ایجاد سر و صدایی!و حملات انتهاری هنگام نا امیدی از موفقیت در مرحله!در تعامل با دیگر گیمر ها بلک لیست به ریشه خود باز می گردد!در این قسمت بیشتر به بخش stealth نزدیک می شویم تا قسمت سینگل پلیر که یک اکشن سینمایی را شاهد بودیم!بعضی از اطلاعات هم باید بدون هیچ سر و صدایی جمع اوری شود!در واقع الار م نباید به صدا در بیاید!اسنایپر ها توجه بیشتری به حرکت های شما و مسیر شما خواهند داشت!سگ ها به دنبال پیدا کردن شما در محل اختفایتان هستند!اینجا است که باید مهارت خود را در سبک مخفی کاری نشان دهید!نفس های شما هنگامی که سربازی به طفتان می اید به شماره می افتد و هنگامی که مرحله سکت خورده شد به اب و اتش میزنید که هیچ فایده ای ندارد! تنوع بی نظیر اسلحه ها از M416 تا AK-47 گرفته ، در هر دو بخش مولتی و سینگل قابل توجه است.
ارتباط برقرار کردن با دیگر گیمر ها کلید موفقیت در این بخش است!حتی دشمنان شما هم کلید موفقیت هستند! با توانایی ها و اپگرید هایی که به لطف ان ها می توانید انجام دهید! با هر روشی که بازی کنید ، شما پول را بدست خواهید اورد! این پول در افزایش قدرت سلاح ها را می توانید به نحوه مفیدی خرج کنید! مد Spies vs. Mercs را از همه بیشتر دوست خواهید داشت!دویلی دو به دو! در این مد همه چیز به شما و شناختتان از مپ مکان بازی دارد!در واقع در قسمت مولتی پلیر شما اسپلینتر سل واقعی را خواهید دید!

نکات خوب: مراحل هیجان انگیز همراه با درجه سختی متناسب، مراحل بر پایه همکاری خوب در قسمت کو آپ، ایجاد اتمسفر عالی برای گیمر و درگیر شدن او با بازی در قسمت مولی پلیر و داشتن گجت های کاربردی در قسمت سینگل پلیر

نکات بد:المنت های مختلف نا کار امد در گیم پلی که باعث از دست رفتن روان بودن بازی می شود، از دست رفتن خصوصیات اصلی کاراکتر بازی سم فیشر! ، بی معنی بودن بعضی مراحل در راستای خط داستانی بازی و فاصله گرفتن بازی از ریشه خود

برخی ویژگی های بازی در کنسول ها:سوت زدن یا ایجاد سر و صد ابرای پرت کردن حواس دشمن و حمله به او!
در ورژن وی یو قابلیت touchscreen به کمک گیمر آمده است و لحظات جذابی را رقم می زند!

داستان:۷٫۵
گیم پلی: ۷٫۷۵
گرافیک:۸٫۲۵
موزیک و صداگذاری:۸
مولتی پلیر و کو آپ:۹
نمره کلی:۸

منبع :

براي دانلود نسوز (trainer) و پيش نمايش (trailer) به ادامه مطلب مراجعه كنيد ::::::

م.م ن (haviku sawish) بازدید : 93 چهارشنبه 23 مرداد 1392 نظرات (0)

کارگاه آموزشی obstacle در نخستین روز از نمایشگاه گیم تهران برگزار شد

 

در نخستین روز از نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران، کارگاه آموزشی انواع obstacle با محوریت طراحی بازی، توسط هادی اسکندری برگزار شد.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای این کارگاه پنج محور مهم داشت و مخاطبان آن عموم شاغلان عرصه گیم کشور بویژه طراحان بازی های رایانه ای بودند.
هادی اسکندری درباره برگزاری این کارگاه گفت: obstacle در سال های اخیر و با توجه به گسترش عرصه گیم نقش ویژه ای در طراحی بازی و بویژه مبحث طراحی مراحل بازی دارد.
وی افزود: با توجه به محدودیت تیم ها بویژه تیم هنری در زمینه تولید آیتم های بازی و قرار دادن این آیتم ها در اختیار تیم تولید، بهتر است طراحان بازی که درحال کار بر روی مراحل بازی هستند، نیازهای بازی بخصوص طراحی مراحل را بشناسند تا بازی با هزینه کمتری تولید شود.
اسکندری ادامه داد: محور اول این کارگاه تقسیم بندی انواع obstacle در بازی های رایانه ای، محوردوم کارکردهای مختلف obstacle ، محور سوم بررسی استفاده obstacle در چند بازی رایانه ای موفق، محور چهارم، ارتباطات متداول در قرار دادن obstacle در مراحل طراحی بازی و محور پنجم راهکار های استفاده بهینه از منابع خواهد بود.
30 کارگاه آموزشی در روزهای برگزاری نمایشگاه در حوزه تخصصی گیم برگزار خواهد شد.
نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران تا 26 مرداد ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپا است.

تعداد صفحات : 5

درباره ما
Profile Pic
در مورد : TRAINER (نسوز كننده) TRAILER (پيش نمايش) CHEAT (كد تقلب)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 46
  • کل نظرات : 13
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 46
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 45
  • بازدید امروز : 33
  • باردید دیروز : 89
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 4
  • بازدید هفته : 122
  • بازدید ماه : 402
  • بازدید سال : 8,138
  • بازدید کلی : 136,249
  • کدهای اختصاصی
    در مورد : TRAINER (نسوز كننده) TRAILER (پيش نمايش) CHEAT (كد تقلب)